woensdag 16 april 2003

Beste buurman,

Ik begrijp dat u vindt dat onze tuin er een beetje troosteloos uitziet. Geen plantjes, geen potten, geen tuinmeubelen. Enkel een hoge haag en wat gras. Maar geef ons wat tijd. We wonen nu ongeveer zes maanden in ons huisje en de opfriswerken aan de binnenkant staan hoger op ons prioriteitenlijstje dan de tuin.
Ik begrijp ook dat u niet blij bent met het rommelhoekje vlak aan het terras. Tegels, puin en wat nog allemaal meer. Tja, dat komt er nu eenmaal bij kijken als je binnen dingen uitbreekt. We hopen de hele boel zo gauw mogelijk naar het containerpark te verhuizen.
Ik weet ook dat u de haag het liefst uit de grond zou slepen en vervangen door een nette houten plank, maar wij zijn wat meer op het groen gericht en houden wel van mooie, stevige hagen rond ons.
Maar beste buurman, alhoewel ons tuintje nog niet aangelegd is, en er een hoekje vol vuilnis staat te wachten op een ritje containerpark-enkel, is het niet nodig om uw groenafval, tuinafval en restjes hout over de haag te keilen in onze tuin.

Met vriendelijke groeten,

Geen opmerkingen: