dinsdag 6 maart 2007

Loswrikken
Thuis heb ik stapels notaboekjes liggen. Moleskines, boekjes die ik zelf bijeen bond, onbenullige krabbelboekjes met een mooi prentje op de kaft, boekjes met stevige ringen, handige elastieken om alles bijeen te houden, ... . Noem maar op. En elk van die boekjes ging een tijd met mij mee op stap. De een lang (twee jaar), de ander kort.
Maar altijd wil ik, plots uit het niets, enkel en alleen nog blanco pagina's bij me hebben. Al de vorige krabbels uit het kortetermijngeheugen van mijn schoudertas wissen en fris opnieuw beginnen. Alhoewel... beginnen. Meestal pik ik net op daar waar mijn vorige krabbels stopten, maar het voelt tenminste fris.
Voor het eerst ook hier op mijn log. Zin om alles te wissen, ergens ver weg op te slaan en opnieuw te beginnen. De techneut-nitwit in mij heeft het wis-gedeelte nog wat uitgesteld. Dus hou ik gewoon bij een nieuwe layout. Helemaal niet wat ik wil. Lang zal ie niet meegaan. Net zo goed als al die boekjes die ik te pakken kon krijgen om mijn witte-pagina's-drang tevreden te stellen. En met een zozo-exemplaar op zak ga ik op jacht naar een nieuw exemplaar om enkele jaren te koesteren.

5 opmerkingen:

Nele zei

Oeps, jouw tijdelijke lay-out lijkt wel héél erg op mijn nieuwe lay-out. Maar ik snap wat je bedoelt, ook ik was er niet helemaal tevreden mee en wil het ook nog verpersoonlijken. Intussentijd is het een bruikbaar alternatief en aanpassen kan dan op een rustiger tempo.
Ik ben benieuwd hoe het hier evolueert, maar neem maar rustig je tijd.

Ann zei

Oei, ik vertrok altijd vanuit jouw blog en ging dan naar die van Nene, Zeppo, Puur Kaat, ... en zijn er geen links meer :-(
(en dat is hier allemaal in 't frans, help!)

KRuiMeL zei

@nele: ook oeps van mijn kant, maar geen nood. Dit is echt wel tijdelijk.
@ann: En kijk, daar staan ze al.

ann zei

dankjewel :-) zo af en toe eens gaan piepen, meelezen en me dan terug op het werk storten (of dat zou toch moeten).
kan er weer tegen

Anoniem zei

Af en toe een nieuwe jas kan geen kwaad.
Mathias