vrijdag 7 mei 2010

Inspiratie

Er ligt een Flow op tafel. Ik merk nog net zijn 'ik-vond-dit-wel-iets-voor-jou'-glimlach en laat me in de pagina's zuigen. Soms is er niets beter dan letters en papier. Mooie dingen ontdekken. Ruimte om zelf te schrijven.
Ergens in de pagina's lees ik 'Je kan zoveel mooie dingen doen met papier.' Op dat moment klapt de wereld toe rond mijn hoofd. Ik trek mijn Moleskine voor me en ik schrijf. Ik doe niet mijn best om mooi te schrijven, ook niet goed of interessant. Ik schrijf net zoals een kleuter danst. Blij en de wereld om zich heen vergeten.

4 opmerkingen:

Roos zei

Volgen die flow! Dat is altijd het beste moment om de creativiteit los te laten (met papier & Moleskine of, in mijn geval, karton...).

lilith zei

Flow is zo ongelooflijk leuk! Ik lees dat blad elke keer van voor naar achter uit, en ik blijf altijd zwaar geïnspireerd achter. :)

babsie zei

heb het boekje ook gekocht, en ben zwaar verkocht... prachtig

drien zei

Ik ben sinds vorige maand ook totaal Flow verslaafd. Zo tof dat ik direct een abonnement wou nemen. Maar ik doe het niet, want het is zo leuk om af te tellen naar die dag dat hij in de winkel ligt en er dan zelf om te gaan!