donderdag 31 mei 2012

Beste moment van de dag
donderdag-vraagdag #...


'Het beste moment van de dag', schiet er meestal door mijn hoofd heen als ik in bed glij. Niet dat ik zo graag ga slapen. Maar het liggen-deel, lijf en ledematen voelen ontspannen, dat is het beste moment van de dag. Tel daar nog eens frisse lakens bij, een zacht kussen, nachtlampje, een goed boek en de illusie van een nacht vol verkwikkende slaap. What's not to like.
De eerste kop koffie 's morgens is ook zo eentje.
Of naar het werk rijden met een hemelsblauwe lucht boven je en goeie muziek op de radio.

Wat is jouw beste moment van de dag?

5 opmerkingen:

Lies zei

Dat slaapkopje in een hoekje van haar bedje zien zitten, ook al is het nog te vroeg naar mijn zin. En haar dan oppakken en haar armpjes rond mijn nek voelen klemmen.
Me 's middags even in de zetel nestelen met een boke en een boek.
's Avonds in de zetel en/of in bed in Bert zijn armen kruipen. Mijn hoofd en lijf passen zó perfect in zijn 'putje'...

.tonBouton. zei

Een hete douche net voor het slapengaan waar ik helemaal van opgloei. En de glimlach van mijn lief wanneer hij na een werkendag de living instapt...

Anoniem zei

Een ochtend die begint met: De trein die een minuutje te vroeg komt binnenrijden, daarna de stille coupé met mensen die aan het opladen zijn voor alweer een nieuwe dag. Af en toe ritselt er een pagina van een metro op de achtergrond.... Heerlijk!

ilse zei

's avonds als de kinderen net in bed liggen en het huis zijn rust herwonnen lijkt te hebben na een drukke dag vol kinderstemmetjes (de mijne en die via de skype tot in onze living raken), gejoel en getier.

Roos zei

De kinderen slapend kussen voor ik zelf het bed in duik. Me helemaal overgeven aan hun stilte en de dag achter me laten.