vrijdag 26 april 2013

Neen, dank je...

Beste producenten,

Mijn mama - die inderdaad wel de liefste is - kan niets met een Vivabox. Ook niet met een verwenpakket vol doucheschuim en scrubmiddelen. En ja, het zou inderdaad een leuk idee zijn om haar te verrassen met een weekend Amsterdam, maar dat zal ook niet lukken.
U zal er wellicht niet om doen, maar mede dankzij jullie staat moederdag in de top 3 van rottige dagen in het jaar. 
Was er een spamfilter om alle moederdagberichten rechtstreeks naar het zwarte gat van mijn mailbox te knikkeren, ik had het al gedaan. Maar daar stoppen jullie niet, ook radio- en tv-gewijs zal ik de komende weken er nog meermaals per dag aan herinnerd worden aan dat ik nog een cadeautje moet kopen. (Neen, dat moet ik niet!)
Enige voordeel van de komende weken is dat ik weer veel meer cd's luister (was alweer vergeten hoe zalig Miles Davis is) en dat ik me nog meer dan anders te pletter lees uit enige vermijdingsreflex van reclameblokken in de films of series die ik bekijk.
Ondergetekende kijkt uit naar 14 mei, want dan hebben we dit circus ook weer voor een jaar gehad.

Met vriendelijke groet,

Kruimel

3 opmerkingen:

Roos zei

Wellicht beetje off topic: maar laat jezelf verrassen met dat weekend Amsterdam :-)

Zelf oren dicht en de reclame op luid volume laten doorklinken de rest van 't gezin!

Ilse je weet wel wie zei

Vergeet niet dat je naast iemand missen ook zelf als mama kan genieten van deze dag x

Bert zei

Ik kreeg vrijdag mijn eerste Vivabox ooit. 'What men want' was de titel. In de doos zat onder andere een deodorant en een flessenopener. Een flessenopener die lawaai maakte bij het openen van een fles. Niet te geloven.