vrijdag 27 december 2013

Secret Santa 2013

In het kader van firstworldproblems. Hoe ouder je wordt, hoe minder pakjes je krijgt. Waar ik vroeger een verlanglijstje opstelde en kerstfeest na nieuwjaarsfeestje één van mijn materiele verlangens uit het papier kon trekken, blijft het sinds ik de 30 gepasseerd heel stil onder de kerstboom voor mij. (Schoon)ouders die vinden dat je te oud bent voor een pakje en gewoon wat geld in je handen duwen. Heel lief, maar op de één of andere manier vindt dat geld zijn weg niet naar mijn verlanglijstje, maar eerder naar de kassa van het grootwarenhuis. Firstworldproblems, ja ik weet het. Gelukkig zijn er lieve vrienden waar we hardnekkig een cadeautjes-clausule mee in stand houden en is er ook Secret Santa.

Ook dit jaar deed ik weer graag mee. En mocht dit in de brievenbus vinden:

 
De gulle gever was Soetmin. En ze verraste me met cadeautjes die elk voor een belangrijk aspect in het leven stonden. Een kussen voor de rust, klavertjes vier voor geluk, roze nagellak voor het meisje in mij en een lolly om af en toe eens te zondigen. Maar het mooiste waren de stickygrams.


9 foto's van mijn Instagramfeed geplukt en op stickygrammagneten gedrukt. Het voelt een beetje vreemd om je eigen kroost uit het inpakpapier te plukken. Een goede soort vreemd.


Dankje Soetmin! En zoals altijd, ook dankje Tess!

2 opmerkingen:

kelly zei

moh! leuk die stickygrams!!

Anoniem zei

Wat een leuk idee die stickygrams, mooi mooi!