vrijdag 22 oktober 2010

wel & niet voor kruimels, en nog iets

Er zijn veel zaken die het nooit tot op deze pagina halen. Simpelweg omdat ik mijn leven bloggewijs opdeel in 'wel voor kruimels' en 'niet voor kruimels'. Zo is dit één van die dingen die normaal gezien in het lijstje 'niet voor kruimels' staan. Alleen vandaag springt het even over de lijn. Uw handtekening is meer dan welkom. En daarmee - huppekee - springt het terug naar de 'niet kant' van het verhaal.

Mijn liefde voor stof en naaimachine is ook zo'n onderwerp. Ruim een jaar geleden, geïnspireerd door de vele enthousiaste blogsters die me met woord en beeld verzekerden dat het allemaal niet zo moeilijk is. En inderdaad dat is het niet. Er rolden al kleedjes, tassen en rokjes vanonder mijn naald vandaan. En ik deed het met zo'n glimlach dat mijn Lief nogal verbaasd reageerde toen ik zie 'dat we nog een verjaardagskleedje voor KleineMeid' moesten kopen. 'Hoe? Maak je dat dan niet zelf?'. Ja dus, dit model (dankje Marie) met deze stof. Nu nog wat tijd vinden. En misschien ooitvanzijnleven een foto, als u daar al op zit te wachten.


4 opmerkingen:

Doris zei

Graag, een foto. Ik zit veel minder achter mijn naaimachine dan ik zou willen en alle inspiratie is welkom :-)

Roos zei

Herkenbaar! Je maakt een blog, kiest een format en dan: eraan houden of bijschaven?
Ik leef voor tekst en ben blij dat het bij jou fotoloos is. Niet dat ik niet benieuwd ben naar je naaikunsten, don't get me wrong, maar je letters, dát is Kruimels voor mij :-)

tijdtussendoor zei

Ik tekende de petitie al. Goed dat je het nog eens onder de aandacht brengt.

Marie zei

Oh, ik ben benieuwd! Dat is pas een feestjurk. En ik tekende de petitie al.