maandag 17 september 2018

Waar ik uithing...Groot zijn in iets kleins.
Bart Peeters zong het al en ook Eva De Roovere heeft het er over in haar liedje 'Dagen van Niets'.

Ik vind het wel een mooie gedachte: groot zijn iets kleins. Een detail waar jij in uitblinkt. Nu is een eigen tandenstokerlijn niet aan mij besteed. Maar er zijn best wel wat kleine dingen waar ik groot in ben. Voorlezen met de juiste stemmetjes op het juiste moment (slechts voor een heel select publiek) of de rij aan de kassa uitkiezen met de minste wachttijd.

Schrijven was ook een mooi voorbeeld. Tot letters, woorden en zinnen schikken een steeds groter deel werden van wie ik ben. Iets wat je job, je hobby en je uitlaatklep is, kan je nog bezwaarlijk klein noemen.

De laatste twee jaar trok ik elke week naar het leslokaal voor de opleiding Copywriter. En daar vond ik wat ik nodig had: kennis, ruggesteun en zelfvertrouwen. Genoeg om deze zomer aan te durven wat al lang als een vaag idee in mijn hoofd rondspookte: starten als copywriter.

Ik begin klein, in bijberoep. Maar ben van plan er groots in te zijn.

Dus als je je afvroeg waar ik de afgelopen maanden uithing. Ik was vooral hier mee bezig.

4 opmerkingen:

Liesbeth zei

Super! Veel succes en vooral veel plezier! Je schrijft inderdaad heel goed, dus dat komt helemaal in orde.

Goofball zei

he, super cool.

Ik kom hier zo graag lezen omdat je echt een mooi verhaal kan brengen. Of nee je brengt me beelden, dromen, emoties...door je letters in de juiste volgorde te zetten.

Succes !

Nele Ryckeboer zei

Heel veel succes Kim!! Ik volg je blog al heel lang, eigenlijk niet goed wetende wie er achter schuil ging, en dus vooral omdat je zo goed schrijft. Als je blijft schrijven zoals op je blog zal je er zeker groots in worden!!

liese zei

veel succes! De naam van je bedrijf is alvast heel geslaagd!